Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

Velký balík věcí po dcerce od různých výrobců, některé věci jsou ještě nové, nenošené, jiné zase nošené hodně, vše se snažím popsat, na přání pošlu podrobnější popis a více fotek. - 1x riflová zateplená bunda s kapucí, vel. 6-12m- ozdobená výšivkou kytiček, podšívka je růžová, má žmolky, celkově dost teplá - 1x žlutá mikina Next, vel. 3m, s aplikací medvídka, na kapuci jsou ouška, má žmolky - 1x zelené zateplené kalhoty s výšivkou St.Bernard, vel. 3-6m, bavlněná podšívka, jsou pěkné, ale v pase jsou vypadené cvočky- nejsou třeba a na noze je trochu uvolněná výšivka, spíše na donošení - 1x riflové lacláčky, vel. 62, v rozkroku na cvočky, jsou moc pěkné, perfektní stav - 1x růžové manšestrové lacláčky, H a M vel. 56- jsou i na déle, podšité, v rozkroku na cvočky, jsou moc pěkné - 1x růžová čelenka s mašlí H a M, patří k lacláčkům - 1x sametové béžové šaty bébé-jou vel. 68- s výšivkou ptáčků -.3x body krátký rukáv, 1x Lindex vel. 62, 2x George vel. 1m - 2x tričko dlouhý rukáv, - zn Baby mac, vel. 0-3m, bílé, rukávky nabírané, ozdobené mašlí - zn George vel. 0-3m, bílé s růžovým lemováním, na levém rukávu výšivka motýlka - 4x body dlouhý rukáv - zn Next, vel. 3m, bílo-růžovo-modro-hnědé proužky, moc pěkné - zn Next, vel. 3-6m, bílé, na cvočk - zn Lindex, vel. 56, bílo-červené proužky, u krku zapínání na knoflíky - zn H a M, vel. 56, červené s bílými proužky, u krku na cvočky - 4x pyžamové overálky - zn H a M, vel.62- spíš větší, bílé s broučky, má žmolky - zn C a A, vel. 56, oranžovo-bílé s kačenkama, má žmolky - zn mimiwear, vel. 0-3m, růžové s ovečkama, dovoz USA, nové - zn mimiwear, vel. 3-6m, bílé s kuřátkem, dovoz USA, nové - 2x boty - zn H a M, vel. 0-3m, béžovo-růžov VÝROBCE: NEXT, H a M, GEORGE... POŠTOVNÉ A BALNÉ: dle tarifu ČP, hledám, koupím,***@Velký balík oblečení - mix věcí a výrobců, 22 kusů@***, hledám, koupím


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace