Informace - přes 70 000 registrovaných
- přes 1 000 000 inzerátů
Rozšířené hledání >>
hledaní inzerátů
Vložit inzerátVložit inzerát
Tisk výběru Odeslat výběr
Od Komu Kopie Text
Odběr inzerce
Po vložení emailu Vám budeme posílat inzeráty ze zvolené kategorie inzerce.
Články
Elektrocentrály AKCE >> Elektrocentrály AKCE Profi i hobby elektrocentrály, Heron, Woodster, Scheppach. Široký výběr, prodloužená záruka, servis, doprava zdarma, dárky.
Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu >> Nejprodávanější skleníky z polykarbonátu Kvalitní skleníky z polykarbonátu. Různé velikosti, tloušťky polykarbonátu. Dárek v hodnotě 2990 Kč - automatické okno + základna skleníku. Jedinečná akce do vyprodání zásob !!!
TOTAL aku nářadí >> TOTAL aku nářadí Bezkonkurenční nabídka na trhu. Hodnotné dárky a doprava ZDARMA. Limitovaná akce.
Běžecké pásy + Podložka zdarma >> Běžecké pásy + Podložka zdarma Akční nabídka běžeckých pásů. Pouze na PENZO.cz zdarma doprava + podložka pod pásy + cyklobatoh.

*KOMPLETNÍ NABÍDKU ZAŠLU ZÁJEMCŮM NA EMAIL* Prodám NOVÉ pánské a dámské originální DC boty za BEZKONKURENČNÍ cenu z LIKVIDACE OBCHODU s původní visačkou. V krabici 90% bot jsou 1x náhradní tkaničky v odlišné barvě + samolepka DC, prodej bez dokladu. CENY POŠTOVNÉHO A ZPŮSOB PLATBY: 1) 0 Kč - osobní odběr po předchozí domluvě na adrese: Vrchlického 32, 15000, Praha 5. 2) 79 Kč - Platba předem na účet (klasická doporučená zásilka) Doba doručení 1-3 pracovní dny od připsání peněz na účet. 3) 99 Kč - Dobírka (zboží zasílám pouze po připsání ceny dobírky předem na účet, zákazník na poště již doplatí jen cenu bot). Důvodem je špatná zkušenost s nevyzvednutím zásilek! Doba doručení 1-3 pracovní dny od připsání peněz na účet. V případě dotazů mě neváhejte kontaktovat. Děkuji za shlédnutí a za případný nákup :), prodám, na prodej,DC boty - Sleva 65 - 75%, více vzor, prodám, na prodej


Inzerce zdarma, bazary:
Partneři inzerce zdarma: , Naši další partneři
RSS ,Inzerce a ochrana osobních údajů
TOPlist
Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace